Jumaat, 16 Mei 2014

Percutian di Cameron Highlands...Terbaek!!

Wah..wah..wah..bak kata Ketua Sektor aku, Su setiap tahun mesti nak balik kampung..
muehehehe..
sebenarnye kalau ikutkan tahun lepas jer aku dah g Cameron Highlands 2 kali..tahun sebelum dan sebelum tu pun dah pergi gak..tapi x sempat nak cerita..
gambar pun dalam laptop lama..
malas nak kuarkan..ni pun gambar dalam hp jerk...takut nanti terdelete..jadi aku updated kat blog supaya dapat diabadikan dan menjadi bahan kenangan untuk anak2 aku nanti...

Ni tahun lepas aku pergi sebelum bulan puasa..dalam bulan 5 kot masa tue..
x ingat sudahhh...aku bawak kakak aku dan family dia..yelah, abang ipar aku koje sorang jerk..mane ada duit lebih ni nak g jenjalan..
lagipun akak aku nielah yang jaga Fariezal dari dalam pantang lagik..
kalau korang nak tau sebelum aku dok umah sendiri nie..dia malam pun nak tido umah akak aku tau...dia panggil pun Ibu Long..
dia x heran pun kat aku...kikiki..kejam sungguh anak aku nie..

Aku cam biasalah g x lama..tido semalam je pun..gerak malam sampai pagi..jenjalan..check in..g pasar malam..tido..besok tu sambung jalan balik...

Aku dok kat Carnation Park..best aper..lagik sejuk dari Brinchang..malam dia pun sebuk macam Brinchang gak...oleh kerana masa tu hotel pun full..walaupun booking awal...jadi kami pilih apartment budget...selesa..ada 3 bilik..toto menimbun..siap masak2 lagi tu..jimat....
Malas nak cerita korang negok gambor jelah...

sampai di Lata Iskandar..Fariezal muntah habis satu baju..bogel jela dik..nak mandi pun sejuk...weee
Bergambar la korang yerk..ntah bila dapat datang lagik...serik betul akak aku..muntah habiss
Kenangan di ladang teh..nyaman
Amboiii..
Jangan lupa dapatkan strawberi cekelat dengan dadih cekelat..dah le sejuk..
makan lagik benda sejuk
Gambar wajib ambil kat MARDI
Busuk gila kat sini..guna baja tahi ayam kot..
Amboii..comel tak...weiiiiwit...
Sayang ibuuu..tunjuk gigi
eah..eah..bosss..posing nampak
Aku lagik...bunga oh bunga
Oh..adik..jom la amik gambar
ermm..x sporting..memain jerk
Cam baguss jerk kan..
Amboii..korang


Besar tu dik..boleh ke pelukkk..





Poyo jer aku ni..












Dah la..malas nak tulis..bye...

2 ulasan:

MumyLynn berkata...

su nie baru pegi kerrr ... hehehehehehe

SUHAILAH RAMLI berkata...

xlah lin...ni citer tahun lepas...saje simpan buat kenangan..takut gambar hilang nanti..kuikui..tahun ni lum jejak lagi...hihihi