Khamis, 8 Januari 2015

Rezeki Awal Tahun: Pemenang Cabaran Home Binder...

As salam semua..
hujan2 ni sedap kalau nak tido..hihihi

bila korang baca tajuk mesti ingat aku dapat tempat pertama kannn..
muehehehe
ter...excited aku walaupun hanya dapat hadiah saguhati tempat kelima ajerr
siap hupdated lagi tuu..kikiki

mana taknyer..
dah selalu aku join cabaran bulanan dari susunatursioca ni..
x pernah menang pun..
tapi alhamdulillah..
x pernah putus asa dan kecewa
join pun sebab nak seronok jer dengan kengkawan yang lain..
hehehe..

aku dapat tahu pun bila dah 2 haribulan ponnn..
biasalah hari kerja baru sempat nak bukak blog..hehehe
seronok sangat..terus bagi emel pada fizah..




smlm si Fizah dah balas emel aku dan terus proses untuk softcopy..
dapat jerr aku terus print..hehehe
x menyabar betul nak tengok yang real..
selalu aku nampak yang dia post mcm saiz buku nota biasa..
rupa2nya saiz A4..
gedabak..hehehe

nie rupa dia bila aku dah print..
aku x buat cover pun sebab bagi aku dah cantik sangat cover depan dia ni..
aku hanya letakkan plastik transparent depan belakang..
pastu binding kan ajerr..
hihihi..siap ada nama tuuuu


ni design dalam dia..
cantik dan berwarna warni..
sayang nak guna..kikiki


 
tulahh..
harap2 dapatlah aku mendisiplinkan diri aku..
nak cuba rancang ape yang perlu buat..
hehehe...

kepada yang tersenarai sebagai pemenang tu..
tahniah jugak aku ucapkan
jom sama2 kita membuat perancangan harian supaya rutin harian kita lebih sistematik
hehehe..ape yang aku cakapkan ni haaaaa..
lalalalalala..
ok bye..
tata..
 

4 ulasan:

Ezy Loy berkata...

tahniah!
=)

E-ta berkata...

Baca entri ni baru perasan nak belek emel...dah print tapi belum binding lagi...

NabilaHasyim berkata...

Tahniah Su, Nabilah pun menang saguhati jgk.
Br petang tadi print. Print smpi kalendar je, yg daily xbuat, huhu...

SUHAILAH RAMLI berkata...

tqvm Ezy Loy..
E-ta cepat2 print dulu..kikiki
NabilaHasyim..
saya tau awk pun berjaya..
hehehe..
sy print semua tp belum tau guna semua ke tidak..