Selasa, 31 Mac 2015

Kisah Ros Jepun Aku:- Lepas 2 Minggu di Baja

Muehehehe
As salam semua
korang janganlah marah aku sebab asyik hupdated pasal ros jepun je nie..

buat masa nie..
nie jelah cerita yang aku ada
hahaha
yang lain projek deko2 semua tergendala
sebab aku asyik x sihat
pastu tahap kemalasan aku yang tahap gaban nie
kekeke

kalau cerita pasal ros jepun nie senang je..
xyah nak buat ape2
amik gambar dan share jelah dengan korang
kannnn...

saje nak kongsi adegan selepas 2 minggu membaja
mana tau ada jugak peminat ros jepun yang sudi nak baca blog aku nie

sebenarnya lepas je 2 minggu aku guna baja RES nie
memang bebetul nampakkan perubahan pada ros jepun aku yang agak kudut aritu
daun dia mula naik gemukkk..
dahan dia pun jadi besar2..
teruja jugak aku nie..

nie haaa..cuba korang tengok..
tapi bunga x keluar lagik lah kannn..
seronoknya aku masanie..meriah kauuuu




aku masa nie dah syukur sangat..
hati dah berbunga2 nak tunggu dia berbunga..
sebab nampak segar sangat..

lepas je 3 minggu..
nie kira cerita minggu lepaslah nie
sebab aku dapat tengok pun masa cuti je kannn...
ngehngehngeh..

dia dah mula berbunga
jiran pulak yang jadi seronok tengokkan bunga aku nie
ya Allah..syukur..rasa macam terapi jiwa lah pulak..

nie korang tengok bila dia dah mula berbunga..
hahahaha








sorylah korang sebab aku tepek gambar banyak2
aku saje je nak buat kenang2an..
 sekarang nie aku pagi2 dok nyangkung kat tepi pokok ni
hadap...je ros jepun nie
terapi jiwa katakan..
hahaha

ok tu aje nak share
bye

5 ulasan:

Mama Cahaya Mataku berkata...

saya pun baru aje tanam bunga ros jepun ni. pokok nampak sihat tapi tak banyak bunga lagi....

NabilaHasyim berkata...

Nabilah in progress nk tanam...
Jeles dgn sue punya pasai, hahaha...

p/s : Nabilah ada share soft copy doa basuh beras. Klu sue nak, boleh la amek kan blog, hehe..

SUHAILAH RAMLI berkata...

hahaha...NabilaHasyim..
saya dah ada geng la nie nak citer pasal pokok..
okay..nti sy copy doa tu eah..tq

aLyNnZ berkata...

cantekknyer taman rj awak..syiok biler tgk dh banyak berbunga..sy br ada 5 koleksi rj beli dr kawan..ada jugak beli dr group fb tp tak sampai lagi..tak sabar pulk rs nyer nak tunggu kertan rj sampai..

Unknown berkata...

cantiknya rj u.. sy suka tgok. sbnrya sy pun ada tanam rj setiap pagi wajip keluar rumah tatap rj belai rj hampir 1 jam dkt luar rumah . hahaha agak lucu jga bila di fikir2x